Mamma-maffia på stan

Varit på lunch-fika med mammorna från föräldragruppen... Vi var sju stycken som kom. Det innebär sju stycken barnvagnar. Som ska få plats på ett och samma fik... lite smått problematiskt. Det stod också en skylt innanför dörren att man skulle lämna sin barnvagn på en specifik angiven plats.. men man vill ju inte lämna vagnen där, tänk om liten måste sova? Alla vagnarna drogs därför in på fiket och vi möblerade om hela stället för att få plats =)
Kan tillägga att vi inte var den enda mamma-gruppen där heller, det kom ett annat gäng efter en timme och även de stuvade in sina barnvagnar. Måste säga att personalen var grymt tålmodiga och suckade inte en enda gång åt att de var tvugna att dra in magen ända in mot ryggraden för att komma förbi vår kortege. Jag passade på att avfyra ett bländande leende mot dem när vi gick därifrån. Det var en trevlig lunch med glada små bebisar!

Var så trött igår att jag höll på att stoppa in smöret i brödskåpet. Liten måste väl snart lära sig att sova mer än två timmar i sträck? Eller ska livet vara så här nu? Då får vi hoppas att M gillar att äta smält smör på morgonmackan =)


En sådan vagn stuvade jag in på fiket. Märket är BRIO och den är köpt på www.kopbarnvagn.se, en sida som rekommenderas varmt!

//E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0