Livet med bebis, 7 veckor tortyr... och himmelrike!

Har nu inte sovit en hel natt på en och en halv månad... det börjar att ta ut sin rätt! Nu när våren kommit på riktigt också och allergin satt in på allvar så är det som att vakna upp bakis varje morgon. Tänk er så där RIKTIGT bakis som man kan vara efter en riktigt lyckad helkväll där man känner att man knappt kan kliva upp ur sängen utan att kräkas eller svimma. Tänk er då att ni har någon som skriker och skriker tills ni faktiskt går upp och ger denne någon mat. Och ni är den enda som kan få slut på skrikandet.

Jag har väl sagt att det är härligt att ha barn? ; )

Men det är ju helt klart värt det! För när man väl har masat sig upp och i någon slags dvala lyckats ge den lille lite att äta så har man en liten solstråle som bara ler emot en och jollrar på ett charmigt och obegripligt sätt : ) Och då orkar man ett par nätter till utan sömn! Det är väl fiffigt uträknat av naturen?


Lille J fick ett par baby-Converse skor från min farbror med familj! Supersöta! Det roligaste är att jag själv har ett par likadana och nu kan vi matcha varandra - tuffaste morsan och lille killen på stan ; )

//E

Kommentarer
Postat av: I

Plutt......vad han kommer att vara söt i de lilla Conversen :-)

2010-05-17 @ 20:34:19
URL: http://vintagevibe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0