Gravid i v. 36

Har varit hos barnmorskan igen denna vecka. Allt precis som det ska som vanligt... men... bebis ligger nu eventuellt inte riktigt rätt! Möjligt att bebis ligger i säte. Jag funderar skarpt på om detta är ärftligt då jag låg i säte... har också en väninna som låg i säte och hennes bebbe låg också i säte.. men det kanske är lite kargt material att dra några vetenskapliga slutsatser från... ; ) Ska  i alla fall tillbaks till barnmorskan nästa vecka för ytterliga en koll och är hon osäker då så ska vi få åka upp till specialistmödravården och göra ett extra ultraljud.

Annrs händer inte mycket. Tuffar på här hemma. M tar 1000 bilder på magen och garvar åt tanken "om du inte vore gravid och hade en sån där ölkagge!" Ja, haha, det är så roligt, jag måste skratta... Men jag kan väl inte kräva att han ska kunna förstå hur det är att svälla upp till 10 ggr sin egen storlek... Vågen har i alla fall stannat på 15 kg plus.. alltid något. Trodde väl aldrig att jag skulle vara glad åt att vågen stannar på¨15 kg plus.. men man är inte så kräsen nu för tiden.

Har fått otroliga smärtor på ena sidan av bröstkorgen och jag misstänker bältros eftersom jag haft det vid ett tillfälle tidigare (det är faktiskt inte bara gamla människor som har detta... ) Men denna gång har det inte dykt upp några blåsor, det är bara smärtan. Tur är väl det, eftersom att det kan vara farligt för andra gravida kvinnor som inte haft vattkoppor att träffa personer med bältros. Det skulle innebära att jag, om jag hade haft blåsor, hade fått ligga på infektionskliniken istället för på BB när bebben fötts... Som en himla smitthärd. Känns inte direkt lockande. Man vill ju vara där de har specialistkompetens på så bebisar och inte öpå infektioner. Men, som sagt, jag har bara smärtorna och är så nöjd med detta.

Väntar nu tills nästa vecka då jag som sagt ska till barnmorskan igen... hoppas att bebisen ligger rätt!

//E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0