Gravid i v. 19

Nu sparkar bebisen på riktigt bra där inne! Kunde till och med en natt när jag vaknade känna utanpå magen att det var någon som låg och kickade på insidan. Brösten har också börjat läcka... trodde inte att det var sant när jag såg fläcken på nattlinnet! Redan? Känner mig mycket förvirrad över detta men det verkar vara ganska vanligt förekommande och är väl ett tecken på att allt är som det ska...

Är fortfarande yr och svimfärdig. Dricker saft och äter mariekex (jättenyttigt) innan varje rond för att undvika att svimma. Har också börjat svullna rejält om benen. Har som tur är stödstrumpor när jag arbetar, men privat har jag tjocka ränder (läs gropar/rännor) i benen när jag tar av mig strumporna på kvällen. Måste kanske köpa strumpor med lös resår? Tantvarning!!!!

Har också fått för mig att jag måste äta ÄNNU mer kakor och dyl. eftersom att jag inte har gått upp de normala 4-5 kg vid denna tidpunkt av graviditeten. Får det förklarat för mig av massor av människor att det varierar med viktuppgång och att det inte är farligt att inte ha gått upp så mycket i vikt än. Jag vill så klart inte lyssna på detta nu när jag fått en anledning (som jag tycker är väldigt rimlig) till att trycka i mig mer onyttigheter!

//E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0